PROGRAM BUBUR LAMBUK ANJURAN JABATAN HAL EHWAL PELAJAR & ALUMNI

21 MAC 2024 - MASJID NEGERI PAHANG

Dengan memeriahkan lagi bulan Ramadan, Jabatan Hal Ehwal Pelajar & Alumni (JHEPA) telah mengadakan program bubur lambuk bagi komuniti setempat. Sebagai bahagian daripada aktiviti merewang, wakil dari Pusat Jaringan Industri & Masyarakat (PJIM) turut terlibat dalam proses penyediaan bubur lambuk di Masjid Negeri Pahang. Pn. Rozana Sahadan, Penolong Pembantu Tadbir PJIM, turut serta sebagai tukang masak dalam program tersebut. Inisiatif yang dianjurkan oleh JHEPA ini bertujuan untuk memberikan bantuan kepada komuniti setempat serta menyediakan hidangan tradisional yang lazat untuk berbuka puasa. Dengan adanya bubur lambuk ini diharapkan dapat membawa kegembiraan dan keberkatan kepada komuniti yang terlibat serta menjadi simbol kasih sayang dan kebersamaan dalam menyambut bulan Ramadan yang mulia.