KUNJUNGAN HORMAT KE BAHAGIAN PENGURUSAN TALENT INDUSTRI & EKSPATRIAT MIDA

2 FEBUARI 2024 - KUALA LUMPUR

Penolong Naib Canselor Pusat Jaringan Industri dan Masyarakat, Prof. Datin Ts. Dr. Mimi Sakinah Abdul Munaim telah mengetuai kunjungan hormat ke Bahagian Pengurusan Talent Industri & Ekspatriat MIDA di Kuala Lumpur Sentral pada 31hb Jan 2024. Delegasi UMPSA telah disambut oleh pihak MIDA yang diketuai oleh Puan Azrina Hashim, Pengarah Bahagian Pengurusan Talent Industri & Ekspatriat MIDA.

Lawatan ini bertujuan untuk menerokai peluang kerjasama yang lebih berstruktur dan berimpak kepada kedua-dua pihak. Turut hadir termasuk Prof. Ir. Dr. Chin Sim Yee Pengarah Bahagian Hubungan Industri, Prof. Madya Dr. Izwan Ismail Pengarah Pusat Kerjaya UMPSA serta Dr. Ahmad Johari Mohamad Pemangku Ketua Pegawai Eksekutif dan Puan Nurul Fazlin Abdul Rahman Pengurus Besar UMPSA Advanced Education.